Witamy,
Gość |
TEMAT:
Odp: Bezpieczeństwo Słubic 2015/01/23 09:39 #21429
|
Wybacz żbiczku... za tę moją ignorancję....ale takie rzeczy zgłasza się na policję poza tym ten typ wystawał na krzyżówce w Kunowicach ciężko wyczuć gdzie się pojawi jutro. Ja wielokrotnie wielu typów widywałam w FSL totalnie nie pasujących do reszty tubylców.. i paniki nie siałam |
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Ostatnia edycja: przez Office. |
Odp: Bezpieczeństwo Słubic 2015/01/23 16:07 #21431
|
Nikt tu nie sieje paniki. Przestrzegamy przed korkami na drogach , oblodzeniem jezdni, huraganowymi wiatrami , dlaczego nie mielibyśmy się ostrzegać przed zboczeńcami?! To postawa obywatelska , pro społeczna i szlachetna. Człowiek który tak postępuje dowodzi że jest dojrzały i odpowiedzialny zależy mu na ludziach wokół których żyje. |
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji. |
Odp: Bezpieczeństwo Słubic 2015/03/05 16:49 #21849
| Takim delikwentom to się powinno gpsa z tytanowej obroży zakładać aby monitorować jego pozycję. |
Odp: Bezpieczeństwo Słubic 2015/03/28 06:21 #21959
| Powinien mieć tytanową obrożę ale na szyi zbok świecącą i piszczcą jak psy myśliwskie. Z nim trzeba tak jak z Al Capone zamknąć za niepłacenie podatków. On w szarej strefie działa rynek psuje firmom podatków nie płaci. Ja mam dwie córki i pozwolę aby ktoś taki si nimi zainteresował. Tak tak to o Malinę chodzi. |
Ostatnia edycja: przez por.borewiczz. |
Odp: Bezpieczeństwo Słubic 2015/05/14 06:01 #22296
|
Jak najbardziej jestem za znakowaniem zboków za pomocą elektronicznych obroży jest to metoda skuteczna i tańsza dla podatnika. |
Odp: Bezpieczeństwo Słubic 2015/06/16 10:53 #22491
|
Podobno ten Malina zlecił pobicie człowieka. Jeśli ktoś coś wie w tej sprawie proszę się kontaktować z odpowiednimi organami. Nie pozwólmy aby takie gnidy czuły się u nas bezkarne. www.infor.pl/prawo/prawo-karne/swiadek/3...dka-anonimowego.html www.gazeta.policja.pl/997/archiwum-1/201...62011/66545,dok.html |
Ostatnia edycja: przez cleoo. |
Odp: Bezpieczeństwo Słubic 2015/07/29 11:49 #22795
|
Jaki związek ze śmiercią tego obywatela mołdawi ma niejaki Malina. Chodzą słuchy że był podżegaczem. A na to jest paragraf. Czy ktoś się orientuje czy on siedzi czy jeszcze jest na wolności? |