Office napisał: lidia początkowo mnie rozbawiłaś wpisem co być może spowodowane jest twoim dziwnym stylem pisania, nie do końca zrozumiałego dla mnie, nie miałam na celu obrażanie Cię bo sama osobiście od kilku miesięcy też zaobserwowałam ,że w Słubicach pojawili się jacyś dziwni goście totalnie nie pasujący do naszej społeczności. Z reguły o nieco ciemniejszej karnacji,szczupli i nie wysocy. Ale jakoś tak nie pasujący do całości. ...Widać ewidentnie ,że nie są miejscowymi ale też nie miewają żadnych bagaży i tacy dziwni.Słubice są specyficznym miastem,taki swoisty terminal.Ale coś mi nie pasuje w nich. Odniosłam wrażenie jakby oni obserwowali ludzi.Tak jakby oni patrzeli a ludzie nie zwracają na nich uwagi tylko są zajęci swoimi sprawami. Było to dla mnie niepokojące i co najmniej dziwne. Nie wiem jak wygląda typ o którym Ty opowiadasz ale jakoś teraz sobie pomyślałam ,że możesz mieć trochę racji.Może nie mieć związku jedno z drugim. Nie chodzi o popadanie w paranoje ale też trzeba być czujnym..lidia może opiszesz typa? Uważasz, że jest miejscowym? co jaki czas widujesz go? warto by uczulić ludzi.Miałam poruszyć już dawno ten temat na forum ale jakoś tak nie chciałam żeby ludzie pomyśleli,że gadam głupoty.Ale być może jest więcej osób które mają podobne spostrzeżenia.
Trzeba być czujnym jeśli chodzi o bezpieczeństwo dzieci. W Słubicach kilka lat temu miał miejsce atak szaleńca który ciężko zranił kilka kobiet! Nikt się nie spodziewał że coś takiego może się tu wydarzyć. Ja jestem z Rzepina nie znam tych ludzi. Ten spod hotelu w Kunowicach najbardziej rzuca się w oczy ,on się delektuje nękaniem ludzi. Odrażający typ , przed moją firmą nie postał by ani 15 minut bo to jest nękanie a ja tego nie toleruję.
Jeśli będziecie przejeżdżać przez Kunowice to zwróćcie uwagę. Warunkiem jest słoneczna pogoda. Ale tym spod szkoły nie popuszczę aż definitywnie ich władzę nie usuną! Bez względu na to co ty tu Office będziesz na mnie wypisywać.