Proponowane menu:
- krem cebulowy z odrobiną żółtego sera i ziołowymi grzankami,
- grilowany karczek wieprzowy z grilowanymi warzywami,
- roladki z kurczaka zawijane z serem, szynką i odrobiną szpinaku,
- faszerowane udka z kurczaka,
- bigos myśliwski,
- golonka pieczona po bawarsku,
- tradycyjne gołąbki w kapuście z sosem pomidorowym,
- zrazy w sosie własnym,
- gotowany filet z soli z warzywami i odrobiną białego wytrawnego wina,
- ziemniaki pieczone,
- filet z kurczaka faszerowany pomidorami suszonymi na słońcu i czarnymi oliwkami,
- galantyna z kurczaka z gotowanym jajkiem i warzywami w galarecie,
- vittello tonato z sosem z tuńczyka i kaparów,
- pasztet wiejski z grzybami i żurawiną,
- galaretka wieprzowa z golonki,
- śledź marynowany w burakach z olejem i cebulą
- pieczywo, masło zwykłe i czosnkowe,
- sałatka grecka,
- sałatka meksykańska z makaronem penne,
- sałatka jarzynowa,
- staropolski żurek z białą kiełbasą,
- ciasto oraz owoce.
Zabawa odbędzie się 27 listopada o godzinie 20:00. Cena za parę to 250 złotych.
Kontakt oraz rezerwacja miejsc:
Hotel Baranowski
ul. Transportowa 4c, Słubice
tel. 95 758 2102, 95 758 3990
[artykuł reklamowy]
Komentarze
Kanał RSS z komentarzami do tego postu.